ОТЗИВИ

Това са част от отзивите, които получих досега за проекта ми. Ще допълвам тази страница с времето...
Благодаря от цялото си сърце на всички за така добрите думи!
Радвам се винаги, когато идеята на това начинание е разбирана и прегръщана от някого!
Радвам се, когато виждам как посятото с обич от мен разцъфва в нашия свят и в душите на хората...

Кристина
"За 5 години Kristina Miteva направи това, което за повече от 10 години Фейсбук не можа. Преся есенцията, мъдростта и смисъла на който непознати за нея хора намират в съществуването ни. Чрез въпросите, които ни изпращаше, това мило, младо и чувствително момиче, успя да помогне и на всеки един интервюиран, да надникне в себе си за отговорите, които движат неговия личен свят. С упорита деликатност преся зрънца светлина и любов, които всеки от нас носи. "Един от нас споделя" вече е достъпно и в книжно тяло. Препоръчвам тази книга."

Михаела Петрова

~


Марио Парушев:
"Опитите ви да извеждате нравствени и стойностни позиции са похвални, харесвам :) За всеки в инициативата ви, естествено, преди всичко за вас. Всичко е красиво и чисто, възприемам го като противопоставяне на всичко грозно и пошло, на което сме свидетели сега." 

 ~

"Справяш се страхотно.Много е важно да има толкова слънчеви хора
с такива идеи и послания в България на тази дата."

 ~

"Един от нас споделя" е чудесно замислен блог - изворчета за отпиване с чисто сърце! Благодаря ти за възможността да го видя и усетя."

 ~

"Направете си този експеримент: отговорете за себе си на въпросите, които Кристина Митева задава на всички... Само не четете списъка с въпросите отначало докрай преди да започнете, така може да ви се стори дълъг и досаден, просто започнете от началото и си отговаряйте въпрос след въпрос... дори най-добре записвайте първото, което ви се случи като отговор... Може би ще бъдете изненадани колко ще научите за себе си за по-малко от час..."

Христина Петрова:

"Криси, ти старателно събра нашите мисли, съхрани ги и ги пося с голяма любов и грижа. Скоро те ще дадат плод в душите и сърцата на читателите ти."

 ~

Видислава Тодорова:

"От самото начало вярвах, че това начинание носи сърце. И всяко нещо правено от сърце, докосва други такива. Прекрасно е, че му даде душа, Криси!"

~

 Веселин Веселинов:

 "Дано докосне повече хора и ти благодаря от сърце за огромния труд!"

 

~


"Преди пет години Кристина се свърза с мен и ме покани да дам интервю за нейния проект. Никак не се замислих тогава, че казаното остава и на драго сърце приех, още повече, че самата Криси е тъй фин, изящен, нежен и мечтателен човек, заради което бях убеден, че инициативата си заслужава.
Сега, когато книгата е вече на лице, искам да благодаря не само на Криси, а и на всички приятели и читатели, които бяха до мен през годините, които ще бъдат и за напред.
Вярвам, че има какво да научим от тази книга, сбрала между страниците си известни и не толкова известни творци, споделящи своите мисли за света, своите вълнения и виждания, своите мъки и радости."


~

"Преди две години, точно на рождения ми ден, излезе интервю, което дадох от сърце, защото човекът, който ми зададе въпросите бе чист и сърдечен. Благодаря Кристина Митева (Kristina Miteva)! С днешна дата вече е издадена книгата ѝ ЕДИН ОТ НАС Споделя, част от която и аз имам честта да бъда! Успех на книгата! :) Препоръчвам сърдечно. "

Олеся Николова

~

"Една книга, един чудесен проект, една възможност да се огледаме в другите, в безбройните проявления на Бог в човешките животи... " Един от нас споделя" с Кристина Митева (Kristina Miteva)"

Бистра Малинова

~
 Румяна Иванова:
 "В интервютата има много ценни неща, оказва се ,че "по-неизвестните " хора са много по-цветни и по-страхотни и в мислите, и в житейските си постъпки от т.н. известни. Затова, момчета и момичета от този проект, когато нещо ви направи впечатление, реагирайте, кажете БРАВО на човека. Така ще подкрепите и Криси, която хвърля труд за всичко това. Не че това й е необходимо, но винаги е приятно, когато те оценят приятели... Най-често ние "лайкваме " по-незначителни неща, а когато прочетем нещо ценно си го вземаме със себе си и забравяме да се върнем и да кажем "благодаря" на далия ни го... Подскажете й и ваши познати, които, ако тя поиска, ще включи в бъдещите си интервюта... Прощавайте за съвета, той се отнася и за мен самата. Всички сте специални, бъдете здрави!"

  ~

 Светлана Иванова:
"Криси, много ми харесва проектът ти "Един от нас споделя..." Следя с интерес и удоволствие интервютата с толкова интересни и светли хора... Сега чета Радослав Гизгинджиев... и вчера видях интервюто ти с него. Благодаря ти! Дерзай напред все с този плам,сърце и светлина!"

 ~

"Кристина, на теб, на твоя проект и най-вече на твоите въпроси се дължи това, че ми позволи да разкрия себе си и ценностите, в които вярвам. А денят ми - той е хубав, благодарение най-вече на теб и това, което правиш! Твоят проект стига до хората и това, което правиш е полезно, особено много за добрите души, които искат да се убедят, че не са сами на този свят. Продължавай все така да обединяваш! Благодаря ти за всичко от все сърце!" 

 ~

"Криси, искам да ти благодаря за това интервю,защото с въпросите,които ми зададе,ти ме накара да си направя една по-дълбока равносметка за живота ми до този момент,както и една обстойна себеоценка,нещо което отдавна не бях правила!!! Поздравления за този ценен проект!!!"
 ~"Браво и успех!"

 ~

"Отново се прочетох, Криси! Мисля, че всеки от нас има какво да ти сподели отново, случват ни се нови и невероятни неща, съзнанието ни се разширява, имаме нов поглед на случващото се около нас."

 ~
 Веслава Попова :
"Кристина, благодаря за чудесните откровения! Групата ви е страхотна и й пожелавам успех с повече хора, които споделят себе си. Това е толкова вдъхновяващо!"


 ~

 „За първи път давах интервю преди години, за една местна телевизия, свързано с един проект, по който работех тогава...
Това ми е за втори път и беше изключително приятно и комфортно да отговоря на въпросите на Криси.
Хубава идея, интересно място за споделяне... хора с най-различни възрасти, занимания, краски и мисли...
Благодаря ти, Криси, беше удоволствие и чест за мен да бъда твой гост!”

~
Катя Ташева:
"Това, което правиш, Криси, е истинско, а дори и някои да ме обвинят в патетизъм, ще кажа - апостолско е. Хората, с които ни срещаш - ами то е като да пътуваш из острова на съкровищата. Благодаря ти за всички бисерчета, които чрез теб стигнаха до мен."

~
Пламен Ламбов:
  
"Кристина, привет! Днес се запознах с твоя проект "Един от нас споделя" и искам да те уверя, че няма друг аналог в света! Идеята с която си го създала е изначална, уникална и пропита с Любов също толкова, колкото и ти самата! В Един от Нас е заложена Великата Идея за Любовта, за това което ни свързва, обединява и възражда. От нея лъха Доброта, Надежда и Светлина. В името "7 милиарда други" (проектът на Ян Артюс-Бертран) като че ли има Един и стотици, хиляди и милиарди останали. И още, Един от Нас ми звучи толкова Българско и Родно, може би като: Един за Всички и Всички за Един! Благодаря ти Кристина, че се трудиш, бориш, благодаря ти, че побеждаваш. Благодаря Ти, че Споделяш Любовта!"

~~~


/изображението е от интернет/Няма коментари:

Публикуване на коментар