сряда, 7 октомври 2015 г.

Споделено от Радананда



Намасте Души на Светлината,
Аз съм Радананда, тук за Вас.
Небесен Шаман лечител, Крия йогин от линията на Бабаджи, благословена през 2009 г. да бъде чист проводник на Любовта, Благословията и Мъдростта от Шамбала. Изпратена от Чикаго целенасочено, с мисия в България за директна просветителна връзка с Шамбала, хармоничен трансформиращ метод за познание на Реалността в нашето време.  Фейсбук: Радананда от Шамбала   https://www.facebook.com/Radananda.Shambala 





Кои бяха най-хубавите моменти или периоди в твоя живот досега?
Моите най-щастливи моменти са моментите, за които съм най-благодарна, когато срещнах моите учители. Моето най-добро време е времето, прекарано с децата ми и студентите, особено сред природата. Моят най-добър момент е тогава, когато помагам на друга душа. Обичам това, което съм сега. Обичам да присъствам и гледам как животът разцъфтява.

А кое е най-трудното нещо, което си правила или преживявала?
Имах проблем с мисълта, че моите усилия и време не се оползотворяваха, заради кармата и подсъзнателните страхове, ограничаващи моето осъзнаване. Но аз съм човешко същество, нормално е хората да срещат тези предизвикателства.

В какво вярваш?
Вярвам в това, което виждам и Ви желая Вие също да можете да видите това, което виждам аз в ежедневната ми служба за Вас: Любовта на Вселената и йерархията на Съществата на Светлината, които винаги ни помагат в разкриването на нашите собствени сили за безусловна любов.

Вярваш ли в хората?
Виждам божественото във всяка душа и това ми дава основание и надежда. Хората имат невероятна възможност да намерят креативен начин на обучение с благословии. И аз правя това, с което мога да помогна на тези, които искат да го намерят.

А в себе си?
Сега знам коя съм и какво правя, и това е добре. И аз съм благодарна на всички, които ми помагат със създаването на повече доброта.





Вярваш ли в Живота след Смъртта?
Смъртта не съществува, има само край на цикъла на този живот, който е на пауза преди следващото раждане. Всички, които са напуснали, са с нас. Нашите обичани и мразени стоят много близко до нас. Те стоят близко в астрален план и ние ще се срещнем с тях отново в тяло. Никой не ходи никъде, освен ако те не освободят душите си от кръга на прераждане тук на Земята. Това са много малко души, които отиват на други планети.

За какво мечтаеш? На какво се надяваш?
Имам една мечта за мир и истинска любов към себе си и другите, за нашите деца. Аз се надявам скоро да можем да намерим това за по-привлекателно - да мислим и да общуваме хармонично със себе си и със света. Без трагедии, просто любов. Надявам се, че ние можем да дадем на нашите деца шанс да развием нова красива Земя. Или поне да я запазим за тях.

Миналото, настоящето или бъдещето е най-важно за теб сега?
Настоящият момент е най-важен за мен, но той идва от предния момент и отива в следващия момент. Така всичко е свързано. То е като потока на Реката на живота.

Харесваш ли нашето време? В коя друга епоха би живяла?
Аз съм живяла тук на Земята дълго време. Спомням си себе си като шаман в Северно село, също така провеждах служба в Египет и Индия, Тибет и Централния Изток, Франция и разбира се Русия. Сегашното ни време не е много красиво, но е много критично за тази планета. Ние можем да видим тъмнината и да изберем Светлината. Имаме шанса и възможността на директно просветление с Шамбала Светиите и Мъдреците на всички времена. Ние имаме информацията от Тях и трансформиращата вибрация сега, която може да ни промени за по-добро и да спасим тази планета от нашето разрушение.

Кое е най-важното пътуване за теб?
Най-важното за мен и за всички нас е да следваме нашата Светлина на съзнателната доброта. Важно е да я намерим и прекараме времето си, живеейки в нея. Ето защо аз събирам и предавам духовни практики с Енергия и съзнание на Светлината.

Обичаш ли Живота?
Да, аз обичам живота и много обичам живота на Земята, затова съм тук. Аз съм прикрепена към тази планета. Тук има много работа.  

Какво е за теб той сега? Опиши ми го с три думи.
Животът за мен е безкраен творчески процес, за да бъдем по-висша Любов, красота и свобода. 

Кои са най-красивите гледки на света за теб?
Истинската същност на живота във всяко живо същество, която  виждам, е най-красивото нещо за мен. И разбира се моето виждане на Висшите царства е така изпълващо с красота и вибрация, заради която никога не мисля за гледане на филми.

Къде се чувстваш най-добре? Какво ти дава усещането, че си „у дома”?
Аз се чувствам у дома сред природата и сега - в България. Това е мястото, което беше препоръчано за моята работа сега от Санат Кумара. И той беше прав!





Какво ти дава сили да продължаваш напред в трудни моменти? 
В момент на беди аз сядам в медитативна молитва и моля за помощ от моите ангели и Учители на Светлината да ме благословят с мъдрост, която да ми даде лекота. Следвам Препоръките и практикувам крия йога, за да разтворя кармата.

Кой човек или кои хора са ти оказвали най-голяма подкрепа или влияние? За какво чувстваш най-голяма благодарност?
Моята Майка Любов има най-голямо въздействие върху съдбата ми. Тя помагаше на много хора и ги обичаше. Тя ми показа колко голям е светът и колко голямо може да бъде сърцето. Ние много пътувахме и работихме заедно. От нея аз се научих да бъда свободна с моите избори. И аз съм благодарна на моята майка за мъдростта и най-вече за нейните думи – «Само сърцето си слушай». Тези думи ме защитиха и ми помогнаха да направя добри избори в живота си.

Аз имам добра карма  и отново присъединих учението и моята линия на Бабаджи в живота си. Учението на законите на съзнанието и създаването, разказани от Госвами Крианандаджи и моят Гуру Свами Джойти Прананада ми помогнаха да си спомня моята цел и да променя живота си.  Моят Гуру и всички учители на моята свята Крия линия на Бабаджи са най-голямата помощ на Земята и на Небето. Също така съм винаги благодарна за отварянето на моите ум и сърце с цел изцеление чрез учителката ми  Валентина – Алтайски шаман и доктор.

Благодарна съм за мъдростта на моята дъщеря Ванеса. Тя беше първата, която ми напомни за истинската любов, когато каза: « Мамо, аз обичам кокошките, аз не искам да ги ям.» Тогава взех решението също да не правя неща, които могат да бъдат болезнени за детското съзнание. Това се дължи на присъствието на нейната нежна душа, заради която бях в състояние да видя по-ясно един по-красив начин на живот за всички нас.

Моят бивш съпруг ме научи да бъда по-силна и да правя това, което трябва да се прави. Сега аз съм благодарна на моите студенти и приятели, които ми дадоха възможността да им помогна. И се уча от всеки ден, общувайки с най-мъдрите висши Създания на Светлината. И това е най-голямото влияние за развитието на душата ми.

~
Радананда е основател на творчески еко ритрийт "Говорящи Сърца" в село Бата. 





Автор е на книгата "10 препоръки за посветените души от всички пътища на Светлината и Божествена връзка с Шамбала" и на книгата за деца и възрастни "Говорящи Дървета".







Няма коментари:

Публикуване на коментар