събота, 30 януари 2021 г.

Петя Демирева споделя...


 



Здравейте, казвам се Петя.

По професия съм юрист и работя в Международна компания, но винаги съм търсила как да помагам на хората. Когато загубих майка си, преди 4 години, за мен животът беше приключил. Загубих най-прекрасния човек в моя живот, тя не ми беше само Майка, а и най-добра приятелка, с нейната усмивка и добри думи тя успяваше винаги да ми даде кураж в трудни моменти. В този момент, в който нямах желание за живот и не спях нощем Рейки ме спаси. Започнах тези вълшебни енергийни сеанси, с тяхна помощ възвърнах желанието си за живот, започнах да спя пълноценно и продължих с образованието си. Започнах да купувам и нося бижута от Скъпоценни камъни, които още повече ми помагаха в това да продължа напред. Дори започнах да подарявам на мои приятелки, според техните нужди. Взех и инициация в Крия Йога и започнах много да чета езотерика. И така започна моят път към Любовта... Вече като Рейки-Мастер помагам на все повече хора със силата на Рейки и на Скъпоценните Камъни. И съм много щастлива като виждам как все повече хора ми се доверяват и постигаме заедно блестящи резултати. За което на всички от сърце благодаря.

 

 

Кой бяха най-хубавите моменти в твоя живот досега?

 

Всеки един ден е прекрасен момент от моя живот. Хубав или лош – приемам го, като се уча от всичко и израствам благодарение на това. И знаете ли – от моментите, в които най-много ни боли, ние учим най-важните си уроци и точно тези великолепни моменти ни водят по нашия път на любовта и светлината.

 

Кое е най-трудното нещо, което си преживявала?

 

Разбира се, това е загубата на майка ми, но благодарение на Рейки се спасих. И благодарение на това, искам да помагам и на всички вас.

 

В какво вярваш?

 

Вярвам, че ние сме Чудо. Ние сме Чудни съзнания и във всеки от нас гори Божествената искра – искрата на Любовта. Нашата мисия е да вървим по пътя на любовта и светлината, и да даряваме на себе си и на всички около нас това.





 

Вярваш ли в хората?

 

Разбира се. Всички ние сме част от едно цяло.

 

А в себе си?

 

Едно от най-важните неща е да вярваме в себе си, защото само така можем да творим мечтаната реалност.

 

За какво мечтаеш?

 

Мечтая да има любов и светлина в дните на всяко едно съзнание на света.

 

Има ли нещо важно,за което не ти достига времето?

 

Честно казано – не, защото аз съм творец на моя ден и на моята реалност, и съчетавам всичко по най-добрия начин за мен и за другите.

 

Важна ли е прошката в твоя живот?

 

Когато прощаваме, ние се освобождаваме от чувства като гняв, тъга и др. И когато се освободим, даваме пространство за хубавите емоции и вървим щастливи и свободни. Та – да, важно е да простиш, не заради другите, а заради теб самия.





 

Повече в миналото, настоящето или бъдещето живееш сега?

 

Живея тук и сега. Най-важният за мен е настоящият момент и съм благодарна за всичко в моя живот. Няма нищо случайно и всичко ми е помогнало да съм жената, която съм днес.

 

Харесваш ли нашето време?

 

Разбира се, обичам всеки момент. Ние се раждаме в най-прекрасното за нас време.

 

Има ли място и пътуване на което държиш най-много?

 

Обичам да пътувам, това ми дава свобода и възможността да откривам още прекрасни неща по нашата земя.

 

 

Обичаш ли живота? Опиши го с три думи...

 

Обожавам живота и съм благодарна, че съм тук. Три думи – любов, израстване, красота.

 

Кой са най-красивите гледки на света за теб?

 

Най-красивите гледки са, когато видя в очите на мои клиенти благодарността, защото благодарение на Рейки и Скъпоценните Камъни върша чудеса и когато разбера, че съм помогнала, очите ми се насълзяват от щастие. И това за мен е най-красиво – да допринесеш за изцелението и щастието на другите. За което също на всички от сърце благодаря.

 

Как се чувстваш най-добре, "като у дома”?

 

Може би навсякъде се чувствам така – когато отида някъде, искам да давам любов и това създава уюта на дома.

 

Какво ти дава сили да продължиш в трудни моменти?

 

Знаете ли, когато имам трудни моменти първо си правя Рейки-сеанс и после разсъждавам – защо се случва това с мен? Какво трябва да науча от това? И след този анализ продължавам с желание за развиване и духовно израстване.

 

Искаш ли да промениш нещо у себе си?

 

Не и нека никой не иска това, ние сме прекрасни божи създания и сме съвършени в своето несъвършенство. Нали все пак сме тук, за да се учим и израстваме.

 

Намерила ли си призванието си?

 

О, да, и съм много благодарна. Цял живот съм търсила как да помагам на хората и съм правила какво ли не и най-после го открих. Това е Рейки! И вече като Рейки-Мастер съм сигурна, че това е моето призвание.

 

Страхуваш ли се от смъртта? Вярваш ли на живота след нея?

 

Душата е вечна и тя продължава своето развитие и след това. А и откакто, благодарение на Рейки, съм виждала и усещала майка си –знам, че има живот след това и той е прекрасен. А ние сме тук, за да се учим и усъвършенстваме.




 


А какво те кара да се чувстваш жива?

 

Денят ми започва с усмивка и благодарност. Изживявам всеки един ден пълноценно и не спирам да вървя – по пътя на любовта и светлината.

 

Какво е за теб самотата?

 

Самотата е прекрасен момент, защото така – в мълчание и самота –ние откриваме себе си.

 

Какво ти дава представа за вечност?

 

Познанията, които имам и усещанията, които придобих, пак  благодарение на Рейки.

 

Какви чувства изпитваш най-често?

 

Хората, които ме познават, знаят колко усмихнат и положителен човек съм. Изпитвам много любов, която давам на себе си и на всички, които имат нужда.

 

Ако може да прегърнеш някой човек, който не можеш, кой би бил това?

 

Искам до прегърна всички мои близки, които вече не са тук и сега. А останалите си ги прегръщам често.

 

Имаш ли вътрешен мир?

 

Приемам всичко, което идва към мен с лекота и това създава моя вътрешен мир. Обграждам се също само с позитивни и усмихнати хора, това също е важно за мира.

 

Какво е щастието за теб?

 

Всеки един ден е съвършен и щастлив за мен. Благодарна съм.

 

Какъв съвет бих дала на дете или на другите хора?

 

Да обичат себе си и да бъдат щастливи със себе си, защото само тогава могат да дадат това щастие и на другите. Да прощават и да вървят с усмивка по пътя на любовта и светлината. Да вярват и да имат доверие, защото всичко, което идва към тях, е за тяхно най-висше добро.

 

Какво може да те разплаче?

 

Разплакват ме прекрасните благодарствени коментари на мои клиенти. Разплакват ме и несъществени реалности, макар да знам, че всичко е за мое добро.

 

Какво може да те накара да се усмихнеш?

 

Всичко, аз съм много усмихнат човек и обичам да се смея и да подарявам усмивки на света.

 

Ако си представиш живота си като пъзел, доколко е подреден той?

 

Животът ми не е никак подреден, но го обичам и се уча от всеки миг.

 

Какво цениш най-много в живота си?

 

Това, че съм тук и съм жива. Благодарна съм, че съм се завърнала тук, за да се усъвършенствам и че имам тази възможност. Благодарна съм за това, което съм. Благодарна съм на моето семейство и на всички хора, които са били в живота ми. Благодарна съм за всеки момент. Благодарна съм и на теб, Кристина, за това интервю.

 

Желая на всички Любов и Светлина. Не спирайте да вървите, животът е прекрасен, само го погледнете от друга страна.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар