Страници

Страници

вторник, 22 септември 2015 г.

Споделено от Радина Галова





Здравейте, казвам се Радина Галова и съм един щастлив човек :) Занимавам се с това да правя себе си и хората около мен по-щастливи, по-добри, по-обичащи се и по-усмихнати. Имам прекрасно семейство и с всеки изминал ден се чувствам все по-добре и по-хубаво.


Кои бяха най-хубавите моменти или периоди в твоя живот досега? А кое е най-трудното нещо, което си преживявала?
Честно казано, вече ми е трудно да определя най-хубавите и най-трудните моменти в живота ми, всичко ми се е сляло в едно и начина ми на мислене не определя нещата като хубави и лоши, а като как да вървя напред, да се развивам и да си вземам поука от всичко, което ми се случва. 

В какво вярваш?
Вярвам в какво ли не :) - в силата на всякакви видове енергия, в преражданията, в божественото Аз във всеки от нас, в любовта, в преминаването от 4-та в 5-та раса, във връзката между психика и физика при болестите и т.н., въобще все такива „шантави” за повечето хора неща :)

Вярваш ли в хората?
Ей тук вече имам трудности, макар да знам, че във всеки е заложено по нещо добро и да виждам наистина много добри и свестни хора, някак си все още ми преобладават алчните, злите, агресивните, конете с капаци и простаците. Може би и защото въпреки техническия прогрес, и въпреки започналото напоследък пробуждане на част от хората, все още светът духовно се движи надолу. Иначе наистина има невероятни, красиви, велики, умни хора по света, но за съжаление са по-малката част от човечеството, поне по мои наблюдения :(

А в себе си?
О да, без вяра в себе си до никъде не се стига :)

За какво мечтаеш? На какво се надяваш?
Мечтая за това повече хора да излязат от матрицата (както е прието напоследък да се казва) и да видят колко красив и лесен може да е животът и наистина нещата да тръгнат добре за всички. Естествено имам и лични мечти, които сбъдвам една по една, постепенно и в зависимост от приоритетите :)

Има ли нещо важно, за което не ти достига времето?
Не, когато си добре организиран и знаеш как да си управляваш времето и дейностите – време се намира за всичко.

Важна ли е прошката в твоя живот?
Естествено, без прошка нещата не стават. Излишни товари няма нужда никой да носи, който го прави само си вреди излишно.

Повече в миналото, в настоящето или в бъдещето живееш сега?
Живея на макс в настоящето, с положителна настройка за бъдещето и с взети уроци от миналото ;)

Харесваш ли нашето време?
Ами време като време - дали ще живеем сега, в средновековието или някъде в бъдещето - важното е да сме добри.

Има ли място и пътуване, на които държиш най-много?
Чак да държа....., имам естествено набелязани разни местенца, до които бих искала да отида и постепенно осъществявам нещата, междувременно ми се случва да посещавам невероятно красиви места съвсем близо, за които не съм и предполагала, че съществуват, така че красота има навсякъде, стига да имаме очите да я видим :)

Обичаш ли Живота? Какво е той за теб сега? Опиши ми го с три думи.
О да, животът е щастие. Три думи: любов, красота, развитие :)

Кои са най-красивите гледки на света за теб?
Много са, всеки ден ми се пълни сърцето с невероятните красоти на природата, с усмивките и грейналите очи на децата, с творческите изразни средства на хората, с влюбения поглед на любимия човек.....

Къде се чувстваш най-добре, като „у дома”?
У дома и сред природата :)

Какво ти дава сили да продължаваш напред в трудни моменти?
Начинът ми на мислене, а именно – няма трудни моменти, има уроци за научаване :)

Кои хора са ти оказвали най-голяма подкрепа и влияние?
Семейството (включвам естествено и родителите) и много автори на невероятни книги, както и публични личности от интернет, които не познавам лично.

Искаш ли да промениш нещо у себе си?
Да, има неща, по които работя сега, като например това да се науча, че не може всичко да става веднага и да не мисля, че мога да контролирам всичко.

Намерила ли си призванието си?
Мисля, че да – да помогна с каквото мога светът да стане по-добър :)

Страхуваш ли се от смъртта? Вярваш ли в Живота след нея?
Не, смъртта е кофти за хората около теб, особено ако мисленето им е, че това е краят, за мен е ясно, че душата е вечна.

А какво те кара да се чувстваш жива?
Всичко около мен: любовта, красотата, енергията...

Какво е за теб самотата?
Може би начин да си подредиш мислите....

Какво ти дава представа за вечност?
Природата, звездите, любовта....

Какъв е смисълът на живота за теб?
Да се учим, докато сме щастливи ;)

Какви чувства изпитваш най-често?
Любов и радост :)

Какво е щастието за теб? Опиши ми един съвършен ден...
Щастието е да се чувствам добре, да съм заредена с енергия, да виждам хората около мен щастливи, да споделям моите изразни средства, да сбъдвам мечтите си, да виждам и усещам красотата и любовта на всичко и всички около мен, да се развивам, да срещам и други хора като мен.... Съвършен ден? Всичките ми дни са съвършени :)
 
Какъв съвет би дала, според житейския си опит, на едно дете или на другите хора въобще?
Мислете позитивно, спортувайте, хранете се здравословно и намирайте баланс във всичко, не спирайте да се развивате и не си мислете, че сте всезнаещи и всеможещи, уважавайте живота във всяка една негова форма, не съдете и не на последно място - внимавайте с Егото :) Много е просто и повярвайте ми – работи :)

Какво може да те разплаче?
Както направена добрина, така и неразбираемите за мен жестокости по света.

А какво може да те накара да се усмихнеш?
О има толкова много неща, които ме карат да се усмихвам, ще се повторя, но - всяка добрина, красота, хармония, всяка усмивка,  нежност, всяко признание, всеки успех, всяка нова среща с лъчезарен и зареждащ човек.....

Чувстваш ли се обичана?
Да, много :)

Кое е доброто, което са сторили за теб и няма да забравиш?
Всеотдайната грижа и подкрепа на родителите ми, мъжа ми, леля ми, баба ми, първата ми инструкторка по йога за бременни - Роси, която беше катализатор за задвижването на положителните промени в мен, всички онези непознати, които са написали толкова хубави и невероятни книги, сътворили толкова красива музика, снимали толкова прекрасни места, нарисували толкова ...... изчерпаха ми се изразните средства, но ме разбирате общо взето какво искам да кажа. Благодарна съм на семейството ми и на всички, сътворили и споделили нещо хубаво, което ме е обогатило и развило.

Ако си представиш живота си като пъзел, доколко е подреден той? Липсват ли още парчета, за да е цял и завършен?
Доста подреден си е, но естествено щеше да е много скучно, ако няма липсващи парчета, така че винаги ще има какво да се реди, ако няма – ще измисля и със сигурност няма да скучая ;)

Какво цениш най-много в живота си? За какво чувстваш най-голяма благодарност?
Любовта, благодарна съм за това, че я имам :)

Благодаря на Кристина за предоставената възможност да споделя моята философия за живота, за прекрасната й идея, за тези интервюта, за това, че я има :)
 
Ако искате да видите изразните ми средства и биха ви донесли наслада, така както носят на мен, може да потърсите Букетоцветна във Фейсбук :)

Усмихнат ден на всички! :)

 



Няма коментари:

Публикуване на коментар