Страници

Страници

вторник, 15 юли 2014 г.

Споделено от Тита



Здравейте! :-)
Казвам се Тита и съм от Казанлък-Долината на Розите и Тракийските Царе! Имам прелестна дъщеря, която се казва ANGELina-истински Ангел, която ми показа какво е … Любов…! <3 Родена съм на „ фаталното число‘‘ 13, което ми е любимо, в месеца на Любовта…! :-) 
Знам,че всяка житейска история е интересна и уникална, затова не мисля да ви занимавам с подробности от моята, нито да ви обяснявам що за човек съм, след като аз постоянно се преоткривам, опознавам и развивам…! В момента се занимавам с Рейки, не обичам разните видове определения, затова ще кажа само, че много точно и успешно получавам информация за хора и събития, и ще си призная, че всеки път се изумявам, след като получа потвърждение на казаното и видяното от мен, и също така от скоро съм бизнес партньор в компания ТианДе. Интересувам се от световна конспирация, извънземни цивилизации, силно запленена съм от духовното, от невидимата част от нашето съществуване, от онова, което е в нас, но ни е непознато.


Кои бяха най-хубавите моменти или периоди в твоя живот досега?
За мен най-хубавото винаги предстои, но появата на дъщеря ми е неповторимо, незабравимо, най-прекрасното и велико събитие в живота ми !

А кое е най-трудното нещо, което си правила или преживявала?
Тук обикновено шокирам всеки, защото животът ми изобщо не беше и не е на глезена принцеса /както си мислят повечето :-) /. Ами много са…Може би това, че от 18-годишна съм сама в живота /не че преди това беше много лесно/, често съм имала нужда да знам, че някой е със и до мен, в моментите, когато бях без пари, без храна, сама по празниците… Може би това да чуя от майка си, че предпочита да ме види мъртва, но не би ме оставила да живея живота си така, както искам аз… Може би това не е нищо, в сравнение с нечие друго преживяване…?! Има ли значение ?! Животът е низ от преживявания, които са нашите най-ценни уроци !

В какво вярваш?
Вярвам в Бог - онзи ЕДИНствения, Твореца, Първоизточника ! Вярвам в Себе си- своята Душа, Вярвам в Любовта, Добротата, Благодарността !

Вярваш ли в хората?
„Хората“ е много общо понятие, има много души в човешки тела, които не са в тях, за да бъдат „хора‘‘, но да, вярвам в Душите-човеци.

А в себе си?
Абсолютно! Научих се да слушам Душата си и от тогава никога не греша !

За какво мечтаеш? На какво се надяваш?
Мечтая дъщеря ми да живее в онзи нов приказен свят, който видях, че предстои. Надявам се, всичко лошо, което ни очаква, да не се сбъдне.

Има ли нещо важно, за което не ти достига времето?
Това го поправих наскоро :-) Преди бях преди всичко за другите- СЕГА на първо място и най-важна съм Аз / след дъщеря ми :-) /!




Важна ли е прошката в твоя живот?
Да! Това е като да се тъпчеш с торби с боклук, отрови, камъни, от които можеш само потънеш в блато от тиня . Щастлива съм, че бързо успявам да простя и да се освободя от някого или нещо !

Миналото, настоящето или бъдещето е най-важно за теб сега?
До скоро беше Бъдещето, но сега се научих да живея и да се радвам на Днес ! :-)

Харесваш ли нашето време? В коя друга епоха би живяла?
Щом съм решила да бъда Тук и Сега, значи има Защо, но да харесвам всичко-едва ли… А що се отнася до другите епохи - със сигурност съм била и в някоя друга, и е имало какво да ми харесва и какво не…! :-)

Кое е най-важното пътуване за теб?
Навътре, опознаването на самата Мен, запознаването ми с моята Душа, преоткриването на връзката с Първоизточника, за контактите ми, възможностите ми, откриването на други светове…!

Обичаш ли Живота?
Да! Ако не обичаш ЖИВота, Душата ти ще погине… Тя е Живота…! 

Какво е за теб той сега? Опиши ми го с три думи.
Любов! Успехи! Ново Начало! :-)

Кои са най-красивите гледки на света за теб?
Щастливото личице на дъщеря ми, проявата на добрина, човечност, любов, състрадание… Целият свят е красива гледка, но би била красива гледка на Щастието, ако знам, че във всяко негово кътче всяко същество е здраво, нахранено, обичано и щастливо !

Къде се чувстваш най-добре, като „у дома”?
Там, където има Любов !

Какво ти дава сили да продължаваш напред в трудни моменти?
Моята Вяра! Знам, че всяко нещо си има причина, че е даден урок, напътствие, знак за мен от Вселената и се опитвам да я разбера, за да продължа напред!




Кои хора са ти оказвали най-голяма подкрепа или влияние?
Мисля, че това ми предстои да изживея сега !

Искаш ли да промениш нещо у себе си?
Променям непрекъснато…! 

Намерила ли си призванието си?
Мисля, че да...! Да помагам на хората, винаги са ме ползвали като психотерапевт, искали са ми съвети, наставления , сега ги лекувам, помагам им да намерят отговорите, които търсят, питайки Вселената, а и новото ми начинание е свързано пак със здраве и красота ! :-)

Вярваш ли в Живота след Смъртта?
Вярвам и Знам, че има само Живот !

А какво те кара да се чувстваш жива?
Дъщеря ми, Любовта, това да даря щастие на някого…! :-)

От какво се страхуваш?
Опитвам се да се преборя със страховете… от змии, от вода, от височини...

Какво е за теб самотата?
Самотата е личен избор за бягство от живота, това е интимен акт на душата за самосъхранение… Време за самоанализ - да се излекува, зареди, повярва и стъпи отново на арената живот...!

Какво ти дава представа за вечност?
Душата ми….!

Какъв е смисълът на живота за теб?
Иска ми се да бъда добра майка за дъщеря си, да бъда добър пример за нея…! Да свърша това, за което съм тук, и когато премина на следващото ниво да съм доволна от себе си, да си тръгна с много повече Любов, по-малко рани за лекуване и грешки за поправяне…!

Кои емоции играят най-голяма роля в живота ти и изпитваш най-често?
:-) Аз съм уникум в това отношение - едно голямо кълбо с всичките видове емоции… Силно емоционална съм, темпераментна и си меня често настроенията, но като цяло съм весела, позитивна, добронамерена, състрадателна, отзивчива, любвеобвилна…!

Какво е щастието за теб? Опиши ми един съвършен ден...
Моята къща… пълна с приятели, които седят на верандата, хапват, пийват, веселят се, танцуват, пеят, обичат се, щастливи са, всички се чувстват у дома си, децата им играят на двора с моята дъщеря, пълно е с деца и навсякъде кънти техния смях, аз, прегърната от любимия човек, стоя насред всичките си приятели и съм най-щастливият човек на света...! 



Какъв съвет би дала, според житейския си опит, на едно дете или на другите хора въобще?
Винаги казвам само едно: Вярвайте и следвайте единствено Душата си!

Какво може да те разплаче?
Ох, аз лесно се трогвам и често плача от добри и красиви постъпки. Дори и най-мъничкият акт на Любов и доброта, за мен е велико дело!

А какво може да те накара да се усмихнеш?
Дъщеря ми, любимият човек, нечие щастие или успех, птиче, кацнало близо до мен и подскачащо весело наоколо, слънцето, красивата природа и още… и още…

Ако си представиш живота си като пъзел, доколко е подреден той?
Преподреждам го често… 

Липсват ли още парчета, за да е цял и завършен?
Да…! 

Какво искаш да оставиш след себе си? С какво искаш да те запомнят?
Бих искала да оставя по-добър свят, а да ме запомнят с това, че  винаги съм била вярна на себе си…! 

Какво цениш най-много в живота си? За какво чувстваш най-голяма благодарност?
Дъщеря ми…!!! Благодаря за всичко, всеки ден, но разбира се здравето е най-важно и ценно…!

1 коментар:

  1. Моята Вяра! Знам, че всяко нещо си има причина, че е даден урок, напътствие, знак за мен от Вселената и се опитвам да я разбера, за да продължа напред!:Мисля, че не случайно се "натъкнах" на тази публикация ! Всичко това съм го преживяла.

    ОтговорИзтриване